News

SEIZOEN 8 - AFLEVERING 1
18 February 2018
In de eerste aflevering van seizoen 8 kiest stylist Frans voor rustige tinten, waaronder ons behang uit de collectie Stature.
Fashionable, captivating and playful
08 February 2018
Show your personality to the world. Play with the motifs to your heart’s delight. Combine and create your unique style with Vivid.
Rough versus smooth, lustre versus matt
29 January 2018
Restrained and chic, refined yet rugged. Make a statement in your interior with Stature.
Luxuriate in opulence
29 January 2018
An ode to the beauty of classic Baroque, sketched in subtle hues and refined designs.
Sunday 28 to Wednesday 31 January
24 January 2018
Intirio, in Flanders Expo in Ghent, is THE trade show with a truly comprehensive range of interior decoration for the Benelux. It is the not-to-be-missed event for every interior design professional! Visit our stand in Hall 7, A60-B65.
Visit us at Heimtextil. You'll find us in hall 3.1, stand C90.
11 December 2017
Heimtextil is the biggest international trade fair for home and contract textiles, and will next be held in Frankfurt am Main from 9 to 12 January 2018. The first trade fair of the year for its sector, it is a climate and trend barometer for the new business year. So come and visit us at Heimtextil. You'll find us in hall 3.1, stand C90.
The subtle power of plains
07 December 2017
Reunited is a series of plains from several collections, complemented by new textural motifs developed especially for this selection.
Seizoen 7 - aflevering 10
05 November 2017
Ernst en Anouck wonen samen met hun kinderen in Heiloo. Na de koop besloten ze de woning gelijk te verbouwen, maar tijdens de verbouwing werd zowel de vader van Ernst als de vader van Anouck ziek. Deze wending heeft veel invloed gehad op de voortgang en daarbij de inrichting van hun huis. Frans maakt er een prachtig geheel van met o.a. Natural Wallcoverings en Lino.
Seizoen 7 - aflevering 9
29 October 2017
Mirella en Rick wonen al 8 jaar met hun twee kinderen in een hoekwoning in Zwaag. Beiden zijn niet tevreden over de indeling van hun huis. En de smaakverschillen helpen ook niet. Wendy helpt hen met het creëren van een thuis en kiest daarbij o.a. voor onze in-between stof Jovi.
Seizoen 7 - aflevering 7
15 October 2017
Annemiek en Ed wonen al 20 jaar in Rijswijk. Door de jaren heen is het huis steeds bonter en voller geworden. Ze willen nu graag een nieuwe fase van hun leven inluiden. Met een rustiger kleurenpalet en volwassen meubels. Marianne koos voor deze make-over voor een prachtige wallpower uit Sundari.
SEIZOEN 7 - AFLEVERING 6
08 October 2017
Hoe zorg je voor vrouwelijkheid en warmte in een interieur dat door 5 mannen wordt gedomineerd? Els mist gezelligheid en Marcel zou wel wat meer rust willen. Stylist Frans ging de uitdaging aan en gebruikt behang met een knipoog naar de dalmatiërs en geeft twee stoeltjes een nieuw leven met stof Sade.
Seizoen 7 - aflevering 5
01 October 2017
Hoe breng je het moderne van Raoul en het bohemien van Lisa uit Amsterdam samen in 1 interieur? Laat dat maar aan Marianne over! Wat wij natuurlijk erg leuk vinden is dat ze voor deze make-over koos voor een opvallende print uit Lino en voor de linnen gordijnstof Morris. Allebei splinternieuwe collecties!