News

Everyday magic!
13 September 2018
It has been shown that RICE and Eijffinger are a good match. Both brands love products with a clear signature. And that is reflected in this new collection.
Heb jij ons al gespot?
12 September 2018
In het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model is ons behang uit de collecties Vivid, Masterpiece en Pip Studio volop in beeld als achtergrond bij de interviews met de modellen! Wil jij weten welke artikelnummers er zijn gebruikt?
ARCHITECT @ WORK Rotterdam Ahoy on 12 and 13 September 2018.
23 August 2018
Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 14 internationale edities van vorig jaar is het nu uitkijken naar de zevende editie in de Rotterdam Ahoy op 12 en 13 september 2018.
Op TV!
18 June 2018
Heb je het al gezien? Ons Lino, Sundari en Stature behang in Nederlands langstlopende soap? Weten wat er is toegepast in welke set?
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 7
01 April 2018
Jolanda en Sander werden zojuist door Wendy verrast met een compleet nieuw interieur waarin ze het stoere van hem en zacht Scandinavische van haar prachtig met elkaar heeft weten te combineren. Blikvanger in het interieur is natuurlijk de tropische wandgrote afbeelding uit onze collectie Vivid.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 6
25 March 2018
Voor Oriana en René uit Oostzaan creëerde Marianne zojuist een prachtige rustige basis. Passend bij het warme kleurpalet in de woonkamer koos ze voor stof Cursa en in de serre voor linnen transparant Naos.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 5
18 March 2018
Wat een verschil! Fietje heeft de smaken van Ivana en Maurice goed weten te combineren en is er in geslaagd er een gezellig huis van te maken. Zij koos voor deze make-over voor behang uit onze collectie Stature en stof uit Adelaide en Panorama.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 4
11 March 2018
Wendy bracht zojuist de relaxte, Scandinavische smaak van Lynn samen met de donkere hout en staal voorkeur van Martijn. Voor de vouwgordijnen koos zij voor onze collectie Morris.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 3
04 March 2018
Zojuist bracht Frans de explosie van stijlen van Arno en Mariska samen in een nieuw samenhangend interieur. Hij gebruikte hiervoor ook stof en behang van ons. Weten welke?
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 2
25 February 2018
Fietje heeft voor Patrick en Elyna uit Amersfoort een prachtige mix gemaakt van de twee woonstijlen. Daarbij heeft ze gekozen voor diverse stoffen uit onze collectie.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 1
18 February 2018
In de eerste aflevering van seizoen 8 kiest stylist Frans voor rustige tinten, waaronder ons behang uit de collectie Stature.
Fashionable, captivating and playful
08 February 2018
Show your personality to the world. Play with the motifs to your heart’s delight. Combine and create your unique style with Vivid.