Eijffinger projects

Behang
Op zoek naar behang voor een project? Kies uit onze omvangrijke behangcollectie of ga voor de mogelijkheid om op projectbasis custom-made behang te maken. Kortom, wij bieden genoeg opvallende collecties en mogelijkheden voor een decoratieve invulling van ieder project!

FR-One stoffen
Naast onze reguliere stoffencollectie bieden wij een groot assortiment van vlamvertragende stoffen onder de naam FR-One die geschikt zijn voor gordijnen, meubels, dekbedovertrekken en accessoires. Deze stoffen worden gebruikt voor projecten zoals hotels, ziekenhuizen, kantoren, restaurants, bioscopen, theaters, scholen en andere publieke ruimtes en gebouwen.

Naast de permanent vlamvertragende eigenschappen zijn de FR-One stoffen gebruiksvriendelijk en wordt er aan het milieu gedacht. Zo zijn de stoffen volledig wasbaar op lage temperaturen en drogen ze snel waardoor er minder energie nodig is om ze schoon te krijgen. FR-One biedt een productlijn die bestaat uit een 1000-tal stoffen die variëren van uni’s tot hoogwaardige jacquards, met texturen die ogen en voelen als zijdes. De stoffen zijn modieus en trendy en de dessins zijn gebaseerd op uitkomsten van continue marktonderzoek gericht op het signaleren van trends in verschillende delen van de wereld. Het mooie van de FR-One collectie is niet alleen visueel maar ook tactiel: de stoffen voelen luxe aan en bieden daarnaast de toegevoegde waarde van het gemakkelijke onderhoud en een geruststellend gevoel.