News

Aflevering 3
23 December 2018
Ook in de aflevering van vtwonen 'Verhuist' worden onze producten gebruikt zoals in deze aflevering een mooi vergrijsde stof. Wil je meer weten lees dan verder!
Aflevering 6 - seizoen 2
13 December 2018
Heb jij gezien hoe stylist Marianne de woning van Joke en Johan zo wist aan te passen dat ze niet meer wilde verhuizen? En wil jij graag weten met welk gordijnstof Marianne heeft gebruikt? Lees dan snel verder!
Aflevering 12 - seizoen 9
02 December 2018
Heb jij de laatste aflevering van dit seizoen van vtwonen 'weer verliefd op je huis' gezien? En wil jij graag weten met welk behang Marianne de zitkamer heeft omgetoverd tot een sfeervolle ruime? Lees dan snel verder!
VISIT US AT HEIMTEXTIL. YOU'LL FIND US IN HALL 3.1, STAND C90.
26 November 2018
Heimtextil is the biggest international trade fair for home and contract textiles, and will next be held in Frankfurt am Main from 8 to 11 January 2019. The first trade fair of the year for its sector, it is a climate and trend barometer for the new business year. You'll find us in hall 3.1, stand C90.
Aflevering 11 - seizoen 9
25 November 2018
In aflevering 11 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' weet stylist Wendy in het hele huis de stijl van Yvette en Marco terug te brengen. Benieuwd waar Eijffinger terug te vinden is in deze aflevering? Lees dan snel verder!
Aflevering 10 - seizoen 9
18 November 2018
Van een grote grijze ruimte naar meer kleur en gezelligheid? Fietje brengt in aflevering 10 van vtwonen 'weer verliefd op je huis' lef aan in het interieur van de bungalow van Marloes en Paul. Wil jij weten welk behang zij hiervoor koos? Lees dan snel verder!
Aflevering 1- Seizoen 2
15 November 2018
Heb jij gister ook gekeken naar de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Designdroom? Deze week gingen de designers aan de slag met het woondilemma van Maria en Leo. Lees snel verder hoe de designers mede door Eijffinger behang dit woonprobleem op weten te lossen!
Met Eijffinger behang!
14 November 2018
Vandaag begint seizoen 2 van Designdroom! Een programma waarin zes designers strijden voor de titel 'Beste interieurdesigner van Nederland'. Ga jij ook kijken?
Aflevering 9 - seizoen 9
11 November 2018
Wil jij ook eenheid creëren in je huis? Marianne heeft het huis van Kim en Dave een hele nieuwe look gegeven. Weten welke Eijffinger producten (dit keer ook stof!) zij hiervoor heeft gebruikt? Lees dan snel verder
Aflevering 8 - seizoen 9
04 November 2018
Heb jij het Enso golfbehang ook gespot in aflevering 8 van vtwonen 'weer verliefd op je huis'? Stylist Frans gaf het huis in Noordwijk van Katiche en Joey een echt droominterieur.
Aflevering 6 - Seizoen 9
21 October 2018
Een aflevering vol kleur. Deze week toverde Fietje een grijs/wit huis om tot een kleurrijk sfeervol geheel.
Aflevering 4 - Seizoen 9
07 October 2018
Hoe breng je een strandlook aan in je interieur? Met onze collectie Natural Wallcoverings natuurlijk! Stylist Fietje wist door o.a. de keuze voor ons behang een heerlijk sfeertje te creëeren in de eetkamer van Maaike en Sander.