News

Op TV!
18 June 2018
Heb je het al gezien? Ons Lino, Sundari en Stature behang in Nederlands langstlopende soap? Weten wat er is toegepast in welke set?
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 7
01 April 2018
Jolanda en Sander werden zojuist door Wendy verrast met een compleet nieuw interieur waarin ze het stoere van hem en zacht Scandinavische van haar prachtig met elkaar heeft weten te combineren. Blikvanger in het interieur is natuurlijk de tropische wandgrote afbeelding uit onze collectie Vivid.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 6
25 March 2018
Voor Oriana en René uit Oostzaan creëerde Marianne zojuist een prachtige rustige basis. Passend bij het warme kleurpalet in de woonkamer koos ze voor stof Cursa en in de serre voor linnen transparant Naos.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 5
18 March 2018
Wat een verschil! Fietje heeft de smaken van Ivana en Maurice goed weten te combineren en is er in geslaagd er een gezellig huis van te maken. Zij koos voor deze make-over voor behang uit onze collectie Stature en stof uit Adelaide en Panorama.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 4
11 March 2018
Wendy bracht zojuist de relaxte, Scandinavische smaak van Lynn samen met de donkere hout en staal voorkeur van Martijn. Voor de vouwgordijnen koos zij voor onze collectie Morris.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 3
04 March 2018
Zojuist bracht Frans de explosie van stijlen van Arno en Mariska samen in een nieuw samenhangend interieur. Hij gebruikte hiervoor ook stof en behang van ons. Weten welke?
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 2
25 February 2018
Fietje heeft voor Patrick en Elyna uit Amersfoort een prachtige mix gemaakt van de twee woonstijlen. Daarbij heeft ze gekozen voor diverse stoffen uit onze collectie.
SEIZOEN 8 - AFLEVERING 1
18 February 2018
In de eerste aflevering van seizoen 8 kiest stylist Frans voor rustige tinten, waaronder ons behang uit de collectie Stature.
Fashionable, captivating and playful
08 February 2018
Show your personality to the world. Play with the motifs to your heart’s delight. Combine and create your unique style with Vivid.
Rough versus smooth, lustre versus matt
29 January 2018
Restrained and chic, refined yet rugged. Make a statement in your interior with Stature.
Luxuriate in opulence
29 January 2018
An ode to the beauty of classic Baroque, sketched in subtle hues and refined designs.
Sunday 28 to Wednesday 31 January
24 January 2018
Intirio, in Flanders Expo in Ghent, is THE trade show with a truly comprehensive range of interior decoration for the Benelux. It is the not-to-be-missed event for every interior design professional! Visit our stand in Hall 7, A60-B65.