News

Aflevering 9 - seizoen 9
11 November 2018
Wil jij ook eenheid creëren in je huis? Marianne heeft het huis van Kim en Dave een hele nieuwe look gegeven. Weten welke Eijffinger producten (dit keer ook stof!) zij hiervoor heeft gebruikt? Lees dan snel verder
Aflevering 8 - seizoen 9
04 November 2018
Heb jij het Enso golfbehang ook gespot in aflevering 8 van vtwonen 'weer verliefd op je huis'? Stylist Frans gaf het huis in Noordwijk van Katiche en Joey een echt droominterieur.
Aflevering 6 - Seizoen 9
21 October 2018
Een aflevering vol kleur. Deze week toverde Fietje een grijs/wit huis om tot een kleurrijk sfeervol geheel.
Aflevering 4 - Seizoen 9
07 October 2018
Hoe breng je een strandlook aan in je interieur? Met onze collectie Natural Wallcoverings natuurlijk! Stylist Fietje wist door o.a. de keuze voor ons behang een heerlijk sfeertje te creëeren in de eetkamer van Maaike en Sander.
Aflevering 2 - Seizoen 9
23 September 2018
Twee uiteenlopende stijlen combineren lijkt moeilijk, maar Frans krijgt het toch voor elkaar! Hiervoor gebruikte hij twee verschillende behangen van Eijffinger. Weten welke dit zijn?
Inspiration from all corners of the world
19 September 2018
Glamour with an unpolished edge. Enjoy nomadic chic adventures with a bohemian twist at home. The Lounge collection is as warm and personal as a treasured souvenir.
A pure collection of sheer harmony
17 September 2018
In a restless world, every tranquil moment is a gift. Create space for reflection and mindfulness with Enso and savour the details that matter.
Seizoen 9 - aflevering 1
16 September 2018
Hoe mix je gekke prints en Ibiza stijl met bruin en functioneel? Styliste Marianne krijgt het voor elkaar om het zowel Joop als Lisette naar de zin te maken. Met o.a. onze velours stof Infinity!
En wij zijn er ook weer bij!
15 September 2018
Aankomende zondag start het (alweer) 9e seizoen van vtwonen 'weer verliefd op je huis'. Met in deze aflevering direct aandacht voor een gordijnstof van ons! Ga je ook kijken?
Everyday magic!
13 September 2018
It has been shown that RICE and Eijffinger are a good match. Both brands love products with a clear signature. And that is reflected in this new collection.
Heb jij ons al gespot?
12 September 2018
In het nieuwe seizoen van Hollands Next Top Model is ons behang uit de collecties Vivid, Masterpiece en Pip Studio volop in beeld als achtergrond bij de interviews met de modellen! Wil jij weten welke artikelnummers er zijn gebruikt?
ARCHITECT @ WORK Rotterdam Ahoy on 12 and 13 September 2018.
23 August 2018
Om de twee jaar vindt het succesvolle concept ARCHITECT@WORK plaats in Nederland. Na de 14 internationale edities van vorig jaar is het nu uitkijken naar de zevende editie in de Rotterdam Ahoy op 12 en 13 september 2018.