News

seizoen 6 - aflevering 7
Sunday, April 2, 2017
In aflevering 7 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' laat stylist Marianne twee culturen, Frans en Chinees, samensmelten in één interieur. Ze gebruikte hiervoor o.a. een wallpower uit onze collectie Geonature.
seizoen 6 - aflevering 6
Sunday, March 26, 2017
Stylist Fietje creëerde zojuist een oase van rust voor Joelle en Roderick in aflevering 6 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Op de muur bij de eethoek koos Fietje voor betonlook behang uit Resource en voor de gordijnen koos ze voor stof Freeling.
Seizoen 6 - aflevering 5
Sunday, March 19, 2017
In aflevering 5 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis', Chantal en Jeff uit Den Haag. Hun woonprobleem: hoe richt je een smalle ruimte goed in? Stylist Wendy heeft de oplossing en gebruikt voor de metamorfose behang uit Geonature en stof uit de Pip Studio en Camille collectie.
Seizoen 6 - Aflevering 4
Sunday, March 12, 2017
Wat is stylist Frans er in aflevering 4 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' weer goed in geslaagd de smaken van Miriam en Werner samen te brengen. En onze stof Paxton draagt zeker bij aan dit resultaat!
Seizoen 6 - aflevering 3
Sunday, March 5, 2017
Miriam en André werden in aflevering 3 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' geholpen door stylist Marianne bij hun uitdaging: hoe richt je een ruimte van 30 m² in voor zeven mensen? Op het bankje in de eetkamer koos zij voor onze stof Ceduna.
Seizoen 6 - Aflevering 2
Sunday, February 26, 2017
Stylist Wendy maakte afgelopen weekend in aflevering 2 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' bewoners Laila en Sander blij met een prachtig nieuw interieur. Voor de metamorfose gebruikte zij behang uit collectie Savor en stof Sarena Pastels.
Seizoen 6 - aflevering 1
Sunday, February 19, 2017
In aflevering 1 van vtwonen 'Weer verliefd op je huis' verraste stylist Frans bewoners Charlotte en Jochem uit Utrecht met een prachtig nieuw interieur. Voor de metamorfose gebruikte hij behang uit collectie Siroc en stof Oakleigh.
Luxurious designs in brilliant colours
Friday, February 10, 2017
Reflect enhances your interior with subtle shades and a beautiful shimmer.
Ethnic chic
Friday, February 10, 2017
The eclectic Siroc collection offers vibrant patterns in a variety of warm, clear and more subdued colours.
Rich and full of subtle surprising designs
Friday, November 11, 2016
The fourth Pip Studio wallpaper collection is a beautiful mixture of classical elements with a contemporary look.
Enjoy your own adventure
Friday, November 11, 2016
With Wallpower Junior you create your own story. Stick the reusable wall stickers on the wall yourself and choose from a variety of scenes and backgrounds.
Industrial living
Friday, September 16, 2016
With Resource you can create the perfect backdrop for your personal industrial style of living.