Privacyvoorwaarden

Privacyverklaring

Wet Bescherming Persoonsgegevens
Eijffinger B.V. houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Dit betekent dat al je gegevens vertrouwelijk en beveiligd worden opgeslagen op een beveiligde server. De Autoriteit Persoonsgegevens ziet er persoonlijk op toe dat jouw persoonsgegevens zorgvuldig worden gebruikt en je privacy ook in de toekomst gewaarborgd blijft. 

Recht op inzage en correctie
Je mag Eijffinger B.V. op elk moment om inzage in jouw gegevens vragen. Daarnaast kun je ons vragen om je persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen wanneer deze onjuist, onvolledig of niet relevant zijn.

 

Cookies

Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden of technieken waarmee bij een bezoek aan een website informatie op jouw computer wordt geplaatst. Zowel Eijffinger B.V. als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Cookies worden niet gebruikt om privégegevens van jouw apparaat te halen of wachtwoorden te achterhalen. 

Waarom zijn er cookies?
Door gebruik te maken van cookies zorgt Eijffinger B.V. er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze website niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. We maken door cookies het surfen op onze website makkelijker voor je. Daarnaast kunnen we cookies gebruiken om je - op basis van je getoonde interesse op eijffinger.com - relevante eijffinger.com aanbiedingen te doen.

Wil je geen cookies?
Als je helemaal niet wilt dat websites cookies op jouw computer plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Als je geen cookies wilt, kunnen wij niet garanderen dat onze website helemaal goed op jouw computer werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of zelfs helemaal niet kunt zien. Daarnaast worden bij het weigeren van cookies de advertenties die je op websites ziet niet meer toegespitst op jouw interesses.

EIJFFINGER B.V.
HELIUMSTRAAT 100
2718 SL
ZOETERMEER