Home > Industrieel behang

Industrieel behang

Industrieel behang kenmerkt zich door een ruwe uitstraling waarbij indrukken van metaal, beton, bakstenen of grof hout kenbaar zijn. Bij Eijffinger ontwikkelen wij sinds 1875 kwalitatief behang in onze eigen studio. Met uitgesproken en kleurrijke dessins weten wij een originele en creatieve look te geven aan je interieur. Ontdek de opties van industrieel behang die wij je kunnen aanbieden.

Bekijk nu al het behang

 

Kwalitatief industrieel behang voor de moderne woning

Vooral in de moderne woning zorgt industrieel behang voor een unieke sfeer. Door de vele mogelijkheden in ons aanbod vind je ongetwijfeld een optie die je aanspreekt. Onze eigen signatuur verzekert je van de beste kwaliteit. Eveneens beschikken we over vele andere stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een minimalistische Scandinavische stijl. Wat voor ideeën je ook hebt voor je interieur, bij ons verkrijg je de middelen om ze te realiseren.

Ontdek het aanbod en plaats een bestelling

Ben je geïnteresseerd in industrieel behang voor jouw woonkamer of slaapkamer? Verken dan de vele mogelijkheden die wij bieden en plaats je bestelling bij een van de dealers of via de webshop. Maak gebruik van de behangcalculator om precies te weten hoeveel rollen je moet bestellen. Wanneer je een volledig passend interieur wilt verzorgen, kun je ook bij ons terecht voor gordijnen die perfect aansluiten op de stijl van je ruimte.