Fabrics

Stoer gemêleerd

Bowie is een stoer gemêleerd weefsel, die soepel valt en mat van optiek is. De stof is beschikbaar in een prachtige range van 13 kleuren.

Zachte linnen

Miles is een soepele en zachte linnen uni die twee keer is getumbled (stonewashed) voor een mooie doorleefde look.

Zacht glanzend satijn

Lennon is de naam van een serie uni satijnen stoffen. De collectie biedt een breed palet aan kleuren, van naturel tot intens.

Luchtig verweerd

Otis is een luchtig geweven stof waarvan het ingeweven dessin verweerd aandoet. De stof oogt mat en valt bijzonder soepel.

 

Natuurlijke look

Monroe is een serie van 5 verschillende kleuren stoffen met een ingeweven structuur dessin. Het ingeweven dessin doet denken aan de boomschors/marmerachtige structuren die je momenteel veel ziet.

Retro drukstof

Deze serie drukstoffen biedt een selectie uit de prints van de bekende Engelse ontwerper Orla Kiely. 

Bollen dessin op linnen

Caro is een soepele en zachte linnen drukstof. Het dessin toont random geplaatste verweerde bollen in metallic. 

Natuurlijke subtiele glans

Slash is een serie kamerhoge stoffen met een gemêleerde natuurlijke look. De stof heeft een subtiele glans, wat de stof een rijk karakter geeft. Verkrijgbaar in een palet van 7 kleuren. 

Glans versus mat

Livv is een satijn met ingeweven glans-mat textuur. Verkrijgbaar in 7 frisse kleurstellingen.

Natuurlijke structuur

Cooper is een kamerhoge inbetween met horizontaal streepeffect. Door het gebruik van verschillende kleuren garens in combinatie met de structuur, oogt deze stof zeer levendig.

Stoer chenille

Sade is een mooie zachte chenille uni met vergrijsde lichte en diepe tinten. Deze stoere kwaliteit heeft een mooie dieptewerking en een doorleefde sleetse look.

Verticale batik streep

Norah is een mooie soepele en zachte drukstof met een verticale batik streep. De stof is verkrijgbaar in 3 kleurstellingen.