Accountmanager West Nederland

Eijffinger is een toonaangevend interieurmerk dat wereldwijd opereert. Wij bieden onze klanten (woning- en projectinrichters) een moderne collectie hoogwaardige wandbekleding en raamdecoratie. Nederland is onze belangrijkste markt en hier hebben wij nu een uitdagende positie open! Ben jij de accountmanager waar wij naar op zoek zijn?

De functie

Als accountmanager onderhoud je de relatie met de bestaande klanten in jouw rayon. Een belangrijk deel van je tijd bestaat uit het bezoeken van interieurwinkels, waar je de Eijffinger collectie verkoopt en bouwt aan een goede relatie. Natuurlijk onderzoek je ook voortdurend de kansen en mogelijkheden die zich in je rayon voordoen om nieuwe klanten en kanalen te verbinden. Samen met de andere accountmanagers draag je bij aan de groei en ontwikkeling van Eijffinger. Je rapporteert aan de commercieel manager.

Gevraagd wordt

Een commerciële doorzetter op HBO denk- en werkniveau. Dit ben jij:

  • gedreven, ondernemend en servicegericht
  • zelfstandig en oplossingsgericht
  • energiek en overtuigend
  • je hebt gevoel voor stijl en design en weet dit om te zetten in commerciële resultaten
  • je hebt kennis van eigentijdse verkoopkanalen, de branche en/of de productgroepen
  • je woont in West Nederland

Kennis van gordijnconfectie en/of enige jaren ervaring in een commerciële buitendienstfunctie is een pré.

Geboden wordt

Een zeer zelfstandige functie met ruimte voor ondernemerschap en initiatief. Daarnaast bieden wij een markt conform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een leaseauto en een laptop voor zakelijk gebruik. 

Heb je interesse in deze functie, stuur dan zo spoedig mogelijk een e-mail met je motivatie­brief en CV naar personeelszaken@eijffinger.com

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is begrijpelijk maar wordt niet op prijs gesteld.